Rosenlund forlag

Eventyret om dragen som ikke kunne spy ild

Af Neo Rung & Liv Larsson
Illustrationer af Maria Tison-Larsson
Oversat af Troels Hoffmann
ISBN: 9788799005284

Køb hos SAXO

Tekshek har opdaget noget meget trist; at han ikke længere kan spy ild, noget som alle rigtige drager gør. Til trods for gode råd, sympati, opmuntring og pep-talk fra sin familie og venner, så kommer der ingen ild. Ingen ser ud til at være i stand til at hjælpe ham. Til sidst møder han nogen, der ved, hvad der skal gøres.

 

Eventyret om dragen, der ikke kunne spy ild, er en opmuntrende historie om kunsten at lytte med hjertet. Læs den sammen med dine børn, og lad magien ved at lytte føre jer til steder, I ikke har været før.

Eventyret er resultatet af mange samtaler og stunder med eventyr, hvor fantasi, hverdagssituationer og viden om at lytte er vævet ind i en historie, der rører både børn og voksne.

Forfatterne er Liv Larsson, mægler og certificeret træner i Ikkevoldelig Kommunikation, og hendes søn Neo Rung.

 

"Jeg bliver ekstra glad og nysgerrig, når Tekshek kommer til lægen. Jeg spidser straks mine egne lægeører for at se, hvordan hun møder ham. Samtidig med at hun møder ham ud fra sin rolle som læge, lytter hun med hele sit hjerte og viser nænsomhed og respekt for, at Tekshek er den, der bedst ved, hvad der sker i ham."

Dyrlæge. Dr. Bozenna Montwill

Jeg græder og elsker historien om dragen, som Neo og Liv har skrevet. Tanken om, at børn får mulighed for at læse sådanne meningsfulde bøger, gør mig så lykkelig. Jeg har altid længtes efter denne form for ægthed og ærlighed, når jeg læser børnebøger, først som barn og derefter som mor. Det var næsten som om jeg følte et stykke is smelte også i mit hjerte, da jeg læste bogen! Tak."

Certificeret træner i Ikkevoldelig Kommunikation Hanna Savanna

Kirsten KristensenKobbelvænget 247100 VejleTlf.: +45 40 35 09 55Mail: kirsten@livets-sprog.dk