Rosenlund forlag

Forfattere

Marshall B. Rosenberg (født 1934) er vokset op i det voldelige Detroit i USA, hvor han oplevede både racehad og antisemitisme. Hans opvækst var meddelagtig i at han valgte at blive psykolog på University of Wisconsin-Madison. Der var dog meget fra den alment udbredte psykologi han ikke kunne forliges med, hvorfor han begyndte at indsamle viden fra alternative kilder, og med en kombination af ideer fra bl.a. Carl Rogers, Neil Postman, Riane Eisler og Walter Wink, sammenfattede han ikke-voldelig kommunikation også kaldet girafsprog.

 

Sura Hart er en internationalt anerkendt træner i Ikkevoldelig kommunikation, og er kontaktperson for projekterne som omhandler integreringen af IVK i skolerne i USA. Hun udarbejder og gennemfører træningsprogrammer for elever, forældre, lærere og skoleledere over hele kloden.

 

Victoria Kindle Hodson har universitetsgrader i både uddannelse og psykologi, og har været lærer på alle trin, både offentlige og private skoler. I mere end tredive år har hun udviklet værktøjer og programmer som støtter udviklingen af "det hele menneske", I øjeblikket arbejder hun både i USA og Canada i uafhængige skoler, med at erstatte frygtbaserede skolestrukturer, med strukturer baseret på ikkevoldelig kommunikation.

 

Liv Larsson er mægler og certificeret træner i Ikkevoldelig Kommunikation, Neo Run er hendes søn.

 

 

 

 

Kirsten KristensenKobbelvænget 247100 VejleTlf.: +45 40 35 09 55Mail: kirsten@livets-sprog.dk