Rosenlund forlag

Livsberigende Uddannelse - med Ikkevoldelig Kommunikation
Af Marshall B. Rosenberg - Pris kr. 180,-
ISBN: 87-7281-166-8 1. udgave, 2005, Dafolo/Rosenlund Forlag

Bestil på info@rosenlundforlag.dk

Når elever elsker at lære - og lærere elsker at undervise.

En bog om, hvordan IVK kan bidrage til en skole med trivsel og udvikling af ligeværd, inklusion, autonomi og fællesskab.

Der er behov for en ny tilgang til uddannelse, en der tjener alle i læringsfællesskabet. Marshall B. Rosenberg realiserer denne vision i Livsberigende Uddannelse. Bogen præsenterer en tilgang til uddannelse, der lægger hovervægt på relationer med gensidig respekt mellem elever, lærere, ledere og forældre. Det hele handler om at skalbe en anden form for forbindelse med hinanden, så vi kan opbygge skolver, der opfylder alles behov.

Bogen fortæller, hvad der skal til for at skabe en skole med plads til alle og respekt for den enkelte. Gennem en hjertevarm præsentation af teorien bag Livsberigende uddannelse og eksempler fra skoler verden over, formår Marshall B. Rosenberg at bringe Livsberigende uddannelse i fokus som en model, der ikke bare kan skabe trivsel, rummelighed og tilfredshed for alle involverede, men som også kan være med til at forbedre elevernes faglige resultater.

Et fantastisk værk, som allerede har inspireret mange mennesker verden over i deres arbejde på skoler og andre uddannelsesinstitutioner. Livsberigende uddannelse handler om en ny måde at være sammen på i undervisningen, som alle kan drage fordel af.

Med praktiske anvisninger til hvordan du kan:

Kirsten KristensenKobbelvænget 247100 VejleTlf.: +45 40 35 09 55Mail: kirsten@livets-sprog.dk