Rosenlund forlag

Respektfulde forældre, respektfulde børn
7 nøgler til at forvandle familiekonflikter til samarbejde
Af Sura Hart og Victoria Kindle Hodson
ISBN: 978-87-990052-5-3

Køb hos SAXO

Respektfulde forældre STOP OP! Du kan selv skabe det samarbejde og den respekt du altid har ønsket dig i din familie

Denne bog handler ikke om nye måder at rette dine børns dårlige opførsel på - du står med en invitation i hånden - en invitation til at gå på opdagelse efter dine dybeste drømme om, hvordan du gerne vil være forældre.

Forfatterne har tilsammen mere end 45 års erfaring som forældre og lærere, og de byder på både historier, øvelser og lege som styrker familien og hjælper jer igennem selv de vanskeligste situationer.

Brug disse 7 nøgler til at:

Måske den bedste bog til forældre siden Jesper Juuls "Dit kompetente barn"

Nænsomt og effektivt bliver vi guidet ind til vores naturlige evner til at være kærlige forældre. Vi får trinvise anvisninger på, hvordan vi kan skabe et miljø af gensidig respekt, tryghed og åben kommunikation i vores hjem. Der holdes en elegant balance mellem faglig seriøsitet og lettilgængelighed.

"Denne usædvanlige bog er det mest dybtgående, jeg nogensinde har set i bestræbelserne på at skabe gensidig respekt mellem forældre og børn. De 7 nøgler giver specifikke, veldokumenterede øvelser og praktiske strategier til at tage fat på udfordringerne i familien." 
Stephen R. Covey, forfatter, 7 gode vaner - Personlig og professionel effektivitet, og The 7 Habits of Highly Effective Families mm.

"Denne bog hviler på det fundament af kærlighed til forældre og børn, som er livsnerven i al udviklende kontakt." Susanne Broeng, familieterapeut og leder af Kempler Instituttet.
Forord af Marshall B. Rosenberg, forfatter til bestselleren: Ikkevoldelig Kommunikation; Girafsprog

Kirsten KristensenKobbelvænget 247100 VejleTlf.: +45 40 35 09 55Mail: kirsten@livets-sprog.dk